• Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Instagram - Grey Circle

VI TILBYR:

Event

Ønsker du noe helt spesielt til ditt event? Hva med dragqueens?!

Ta kontakt, og vi skreddersyr i samarbeid med deg hvordan vi kan passe perfekt inn i akkurat ditt event.

Vi har erfaring fra en rekke ulike tilstelninger - både firmafester, udrikningslag, hageparty og julebord - hvor vi blant annet har stilt med tema-inspirerte showinnslag, logo-baserte kostymer, servering av velkomstdrinker, prisutdeling og lignende.

image.png

Dragshow

Det er her vi virkelig skinner! Med mange års erfaring har vi dannet oss et reportoirdet virkelig skinner av. Her er det raske kostymeskift, glitter og humor, miming til kjente sanger og uoppdagede favoritter - samt dans og trøkk som tidvis blåser både fletter og flatlus av publikum. Avhengig av størrelsen på showet har vi noen ganger med oss ulike samarbeidspartnere - for eksempel profesjonelle dansere eller andre morsomme dragqueens som vi liker å jobbe med.

Konferansier - Vertinner

Selv om vi lipsyncer, altså mimer, mest på scenen betyr det ikke at vi er en gjeng «Stumme-Birgitter» for det. Som podkasten, samt arbeider vårt for spesielt Oslo Pride beviser, har vi også snakkesakene i orden! Om enn med litt mørkere stemmer enn det man kanskje skulle tro ved første øyekast!? Trenger du noen til å lede folket fargerikt gjennom kvelden - da kan dragkonferansierer være noe for deg! Eller hvis du trenger noen til å lede et show stiller vi gjerne både som konferansierer og artister. Det blir som regel mest spennende når man gjør litt mer enn å bare prate, det er i alle fall vår erfaring!

DJ

For å kunne fylle hele kvelden har vi også begynt med DJ-ing! Dragqueens i rommet og bak spakene gjør at stemning stiger automatisk! I tillegg serverer vi lekre, svette og dansbare hits hele klubben eller festen kommer til å huske i lang tid fremover.

FOREDRAG

Hva er egentlig drag? Vi har også god erfaring som foredragholdere, hvor vi i drag holder foredrag om dragkultur, historie og betydning. Alltid krydret med et par ekstra nummer, samt mulighet for spesialkurs i dragsminke og lignende.